19.09.2024.

"Veselimo se utakmici u subotu!"

Gorica će ove subote pokušati doći do bodova na Poljudu protiv Hajduka. Susret 7. kola HNL-a igrat će se s početkom u 20 sati, a danas su ga najavili trener Rajko Vidović i igrač Mario Maloča.

- Stanje u momčadi je dobro, zdravi smo i raspoloženi za utakmicu. Idemo moćnom Hajduku koji je pokazao da je na jako dobrom putu s novim trenerom. Igraju iz utakmice u utakmicu sve bolje, a to pokazuje i prošli susret na Maksimiru gdje su bili fantastični. Čeka nas zahtjevna utakmica, pretpostavljam na punom Poljudu. Dobro radimo kroz tjedan i veselim se utakmici u subotu - rekao je trener Rajko Vidović, pa prokomentirao i posljednje pojačanje u redovima njegove momčadi.

- Shabani je izuzetno kvalitetan igrač. Moramo znati da je imao problema s ozljedama i da nije igrao zadnjih 10 mjeseci tako da će mu sigurno trebati vremena, ali vjerujem da će nam biti od koristi.

Gorica je u posljednjem kolu upisala minimalan poraz od Rijeke, dok je Hajduk slavio na Maksimiru.

- Mislim da smo odigrali jako dobro, zaslužili i više od boda, ali eurogol Jankovića je presudio. Nikako da izvučemo pozitivan rezultat s njima, ali ta utakmica nam daje optimizam za sve što dolazi i mislim da ćemo biti spremni za subotu. Hajduk je u zadnje četiri utakmice uzeo 10 bodova, pobijedili su u derbiju, a znamo da derbi nosi neku dodatnu energiju... - kazao je Mario Maloča.

Vrh