17.07.2024.

HNK Gorica i Germania dogovorili suradnju i u iduće tri godine

HNK Gorica i Germania dogovorili suradnju i u iduće tri godine Točno tri godine od početka suradnje i prvog ugovora, HNK Gorica i Germania dogovorili su nastavak uspješne zajedničke priče. Potpise na novi trogodišnji ugovor stavili su predsjednik kluba Nenad Črnko i direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić.

"U ime Germanije sa zadovoljstvom potvrđujem da ćemo nastaviti suradnju s HNK Gorica. Prije svega želim zahvaliti predsjedniku kluba Nenadu Črnku, ali i cijelom klubu na prepoznavanju Germanije kao vrijednog i kvalitetnog suradnika u ostvarivanju sportskih uspjeha već dugi niz godina i radujem se budućnosti u kojoj ćemo i dalje, sigurna sam, uspješno surađivati. Čestitam Gorici na odličnoj protekloj sezoni, a nadamo se da će svaka iduća biti sve uspješnija. Germania će i dalje ponosno stajati uz njih kao partner", rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije.

Predsjednik Nenad Črnko također je izrazio zadovoljstvo postignutim dogovorom: „Gorica će se truditi i rezultatima privući dodatnu pažnju kako na sebe tako i na naše sponzore, među kojima i Germaniju, kako bismo zajedno gradili uspješno poslovno okruženje za obje strane u što širim okvirima. Ako je suditi po dosadašnjoj suradnji, vjerujem da su pred nama sjajne tri godine.”

Uz Germaniju, medijski partner Gorice i u novoj sezoni bit će specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem možete pronaći sve najvažnije vijesti o našem klubu.
Vrh