03.10.2024.

Prije reprezentativne stanke gostujemo kod Lokomotive

Prije reprezentativne stanke gostujemo kod Lokomotive Gorica će prvi prvenstveni krug zatvoriti gostujućom utakmicom kod Lokomotive koja trenutno ima tri boda manje od momčadi Rajka Vidovića. Bit će ovo i nova prilika da Goričani ostvare prvu pobjedu u gostima ove sezone.

- Da imamo koji bod više bilo bi bolje i onako kako sam zamislio, ali imamo šansu za to u utakmici s Lokomotivom. Ako odradimo kako se dogovorimo, mislim da ćemo nakon ovog prvog kruga prvenstva doći na svoje - istaknuo je trener Rajko Vidović.

Momčad Lokomotive se dosta promijenila u odnosu na prethodnu sezonu i sigurno ne mogu biti zadovoljni ulaskom u ovu HNL sezonu.

- Gledajući ove njihove zadnje utakmice mogu reći da stil igre nisu nešto posebno mijenjali. Vole izlaziti visoko, stiskati protivnika. Pripremit ćemo se na to kako bismo mogli na taj njihov pritisak odgovoriti na pravi način. Vjerujem da nas čeka jedna dobra utakmica - kazao je trener. 


Nakon ozljede Božidara Radoševića na Poljudu, među vratnicama je ponovno Ivan Banić koji je također optimističan uoči ovog gostovanja Gorice. 

- Nakon osvojena tri boda u prošlom kolu, sigurno će nam biti lakše ući u utakmicu nego Lokomotivi koja ima imperativ pobjede. Uvjeren sam da ćemo znati odgovoriti zahtjevima.